31.10.2022, 20:51
Hapukapsas, ja tervis tuleb!
Eestimaa põldudel kasvanud kapsapeadest tehtud hapukapsas on meie oma puhas kuld, väärtuslik toiduaine, mis väärib pjedestaalile tõstmist. Kolmikvõit: hapukapsa tervisekasu on võimatu alahinnata, kapsa hapnedes väärikaks küpsenud maitse rikastab iga salatit, suppi ja pajarooga ning hapukapsas on odav ja kättesaadav tooraine.
![](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d8a4a040-5940-11ed-9d21-9bd552e5314e.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.3746&cw=1&cx=0&cy=0.2442&r=16:9&rotate=0&flip=0)
FOTO: Pasi Kokko
Mälestus: meie hea hapukapsas tundus pärast taasiseseisvumist kuidagi glamuuritu. Kes see enam viiske kannab või kõhtu punnitavat hapukapsast sööb! Jõuluõhtu- ja aastavahetuselaual oli ta muidugi olemas, aga mitte igapäevaselt. Hiina kapsas, avokaado ja muud välismaised tulnukad tundusid nii udupeened ja me kõik ülistasime nende kasulikkust.
Oled juba tellija?