Oma Maitse SEPTEMBRINUMBRIS: puhume toidu- ja kehakaalujuttu Ester Kuntuga, leiame moosile rakendust ja ammutame köögiviljadest elujõudu, lisaks palju sügisehõngulisi retsepte

Võtame meiegi suvest siiski veel viimast ja vaimustume eestimaiste sügisandide rikkusest ja kirjususest. Pole mõnusamat tunnet, kui tead, et kodus on ootamas õunakook või et proovid esimest korda keeta vanaema retsepti järgi oasuppi – tangudega ja kui soovid, siis ka seentega. Viimaste juures on üllatav, kui vähe on seente tervislikkust tegelikult uuritud. Külli Holsting kogus kokku teadmised selle teema kohta ja lisaks kiidab ta taevani ka kaalikat. Sügisel on see juurikas eriti toitaineküllane.
"Pole mõnusamat tunnet, kui tead, et kodus on ootamas õunakook.”
Et kõik nii üdini tervislik poleks ja keha saaks mekkida ka veidike magusat, võtsime uurida küpsetised, kus saab ära kasutada kõik need head moosid, mida me kodus suviti purkidesse pakime. Et maitsed ei jääks lääged, tuleb doseerida õigeid nüansse ja valida hoolega, mis moose üldse kasutada.
Pikemat lugemist pakume näitlejanna Ester Kuntuga söömisest ja näitlejatele esitatavatest nõuetest kehakaalule, ning elujõutoetajaga mineraalainete teemadel ja pingutame selle nimel, et need ained tuleksid kätte just toiduga. Lisaks saad teada, mispärast alkoholivabade alkoholjookide tarbimine on aina enam moodi minemas, samal ajal kui kaupluselett on sooda- ja maitsestatud vetest ja muust sellisest lookas.
Värvikirevat sügist!