Kui tahad, et pitsa säilitaks oma krõbeda põhja ja saaks järgmisel päeval sama hea kui värskelt valmistatuna, siis kasuta selleks hoopis panni. Kõige parem on võtta mittenakkuv pann ja teha seda pliidil. Pane pliit keskmisele kuumusele ja aseta pitsa pannile. Nirista pannile õige väheke vett ja pane pannile kaas peale. Vaata ainult, et sa ei nirista vett otse pitsale. Vesi hoiab niiskust, mis lubab juustul mõnusalt sulada ja hoolitseb ka selle eest, et pitsalõigu põhi jääks krõbe. Soojendada ei ole vaja kauem kui mõni minut.

Kui sa ei viitsi panni selleks välja võtta, siis saab pitsat ka külmalt süüa — väidetavalt on veidi seisnud pitsalõik teinekord sama hea maitsega kui värskelt pitsameistri käe alt tulnuna. Ja mõnele lausa meeldib külm pitsa.

Allikas: Reader’s Digest