Esmaspäevad pole sageli lemmikute killast. Just seepärast võiks esmaspäeviti end premeerida mõnusalt rammusa lohutustoiduga, mis valmib suuremaid pingutusi tegemata ja ka üpris kärmelt.


Teisipäev:

Kes on kuulnud taimsest teisipäevast? Me kõik võiksime rohkem taimset tarbida ja kui ideedest kipub puudu tulema, on Oma Maitse Retseptiveebis taimetoidud ka eraldi kategooriana välja toodud. Supi saad valmistada ka paksema pajaroana ja vürtsikana ning pakkuda koos riisiga.


Kolmapäev:

Nädala selgroog murra risotoga. Sellele risotole annab vunki õuna ja kitsejuustu kombinatsioon. Krõbe peekonipuru teeb asja ainult paremaks!


Neljapäev:

Neljapäev on kalapäev ja krõbeda paneeringuga ahjukala on alati hea idee. Kasuta endale meelepärast kalafileed ja serveeri näiteks köögiviljadega.


Reede:

Meil kõigil on päevi, mil tahaks köögis lihtsalt läbi ajada. Kiirelt valmivatest panniroogadest saavad tihti lausa päästjad, kui korisev kõht ei anna mahti mitut potti ja kastrulit pliidil mulksutada. Mõnus koorene kanaroog saab valmis vaid poole tunniga!