Kerge, kuid samas soojendav ja toitev supp valmib 15 minutiga. Sobanuudlid on jaapanipärased tatranuudlid. Kui sa neid poest ei leia, kasuta muid meelepäraseid Aasia nuudleid.

Oa-kanasalat pastaga

Kord nädalas maitseb kiire pastaroog ju imehea! Vahel tasub kasutada meelepärast täisterapastat, mõnikord tavalist ja vahel tatra oma.

Kanaga lavaširullid

Mõnel päeval isutab taimne lavaširull, mõnel päeval tahaks rulli vahele saada grillitud kanalihatükke. Nii, nagu isu on. Rull maitseb aga mõlemat moodi imehea!

Koorene kana-porru-­seenepirukas

Võiselt krõbedate lehttainaruutude all paksus koorekastmes olev ­tasakaalus maitsetega tagurpidi pirukas. Täidis on nii kreemjas, et taina rabedus saaks rikutud, kui pirukat õigetpidi teha. Kõrvale paku rohelist salatit.

Soe võileib kana ja baklažaaniga

Mõnus hommikusöök, kiire lõuna või vahepala — kõik sobib!

Kana-nuudliroog

Hiina toidukohtadest tuntud nuudleid on kodus võimalik valmistada nii, et pool on kasulikud aedviljad, pool nuudlid. Ka maitse saab timmida just endale sobivaks.

Ürdirohke kanakaste gnocchi ja fetaga

Suurepärane toit nädalavahetusel tegemiseks. Aega läheb, aga tulemus viib lihtsalt keele alla!

Kanavokk

Kõikse kiirem toit üldse. Kasuta just neid aedvilju, mis sööjale maitsevad ja kodus on. Vabalt võib panni peal teha ühe või kaks portsu, rohkem ju väga ei mahugi. Päris väikestele võib vokiroa teha maitseaineid lisamata.

Kanavõileib kurgi ja teriyakiga

Õhuke jaapanipärase teriyaki-kastmega maitsestatud lehtpihv on lihtsalt teostatav võileivatäiendus, mida võid valmistada ka pannil. Grillil valmib see aga lausa sekunditega.

Kanagalett Merevaigu ja röstpaprikaga

Tainas saab kiirelt valmis ja täidisesse võid lisada ükskõik milliseid meelepäraseid ja hõrke lisandeid. Mõnus veinikõrvane amps, kui tulevad külalised!