19.04.2022, 15:44
Hapu teeb lõbusaks ja suu magusaks! Kuidas kasutada laimi parimal moel särtsakates kookides ja magustoitudes?
Rohelise ja kirbelt hapu laimi värskusel ja erksusel on võime tuua igast roast esile parim külg. Magustoitudes ja kookides uhkeldab laim eriti imetlusväärsel positsioonil.
FOTO:
Söö ka silmadega! Kadri Valsbergi parimad ja ilusaimad magustoidud ja koogid, kus peamise toorainena ilutseb laim: kreemine ja kohev toorjuustukook laimi ja avokaadoga, laimipuding krõbeda vahvliga, laimirohke kausikook, mascarpone-kreem laimi ja rabarberiga ja klassikaline laimikook beseekattega. Ütleme ausalt, siit valikust on lausa raske esimest välja valida, sest kõik ampsud tunduvad omamoodi vastupandamatult head.
Oled juba tellija?