Hortexi toodetes kasutatakse nii-öelda šokikülmutamist, mis tähendab, et viljade temperatuur viiakse järsult madalamale kui –30 kraadi. Teisisõnu jääb köögi- ja puuviljadesse maksimaalselt pikaks ajaks võimalikult palju vitamiine. Mitmed teised töötlemismeetodid võivad kaotada isegi kuni 60% vitamiinidest, Hortexi eesmärk on seda vältida.

Külmutatud köögivilju on ülimalt mugav kasutada näiteks kevadrullide valmistamisel. Lisaks tervislikkusele hoiab nende kasutamine ka aega kokku – poest ei ole tarvis osta nii palju erinevaid koostisosasid ja nende ettevalmistamisele ei kulu samuti aega. Jagame ühte lihtsat ja kiiret kevadrullide retsepti Hortexi külmutatud köögiviljadega.

Koostisosad

  • 1 pakk Hortexi köögivilju praadimiseks idamaiste maitseainetega
  • 1 pakk riisipabereid
  • pool kimpu rohelist sibulat
  • 3 tl oliiviõli
  • 1 väike tšillikaun
  • 1 tl musti seesamiseemneid
  • 1 väike ingver
  • magushaput kastet
  • serveerimiseks tšillit

Kuumuta pannil oliiviõli, lisa hakitud roheline sibul, ingver ja tšilli (ilma seemneteta). Pärast mõnda aega praadimist lisa köögiviljad ja maitseained. Jätka praadimist, kuni köögiviljad on krõbedad. Lisa hakitud roheline sibul ja seesamiseemned. Leota riisipaberid vees, lisa pannil valminud segu riisipaberitele, keera nendest rullid ja serveeri magushapu kastmega. Naudi!

Jaga
Kommentaarid