RETSEPT | Šokolaadine kirsikaste

Hortexi kirsid jõuavad poelettidele otse Poolast, kus nad on valminud tunnustatud põllumeeste valvsa pilgu all. Enne pakendamist on kirssidest eemaldatud kivid ja varred, mis teeb nende tarbimise eriti lihtsaks – ava lihtsalt pakend! Miks mitte nautida kirsse mitte ainult nende kõrghooajal, vaid koguni aasta ringi ning valmistada neist just kohe ja praegu midagi huvitavat!
Jagame imelihtsat šokolaadi-kirsikastme retsepti, mis viib keele alla ja toob kodudesse mõnusalt suvise hõngu.
Koostisosad
- 1 pakk Hortexi kirsse
- 4 portsjonit vanillijäätist
- 100 g suhkrut
- 100 g tumedat šokolaadi
- 2 tl lahustuvat kohvi
Kuumuta potis 100 ml vett, suhkur ja kirsid. Võta potist välja mõned kirsid ja lõika need väikesteks tükkideks, hiljem saad neid kasutada magustoidu kaunistamisel. Lisa segades potti lahustuv kohv. Tükelda tume šokolaad ja sega tükid potis olevasse kastmesse.
Jaota jäätis magustoidupokaalidesse ja vala kastmega üle. Serveeri ja kaunista.