Koostisosad

  • 2 pakki Hortexi köögivilju praadimiseks Itaalia maitseainetega
  • 1 pakk Hortexi tükeldatud kõrvitsat
  • 300 g veisehakkliha
  • 50 g riivitud Parma juustu
  • 100 ml piima
  • 1 purk purustatud tomateid
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 2–3 supilusikat oliiviõli
  • sool, pipar

Keeda kõrvits piimas pehmeks ja nõruta. Ära vala piima ära! Tambi kõrvits kartulitambiga püreeks, kreemikaks tulemuseks kasuta natukene keetmisest järele jäänud piima. Lisa Parma juust ning maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi.

Prae oliiviõlis hakitud sibul ja küüslauk, seejärel lisa liha ja hauta, kuni liha on pehme. Kõige viimasena lisa segusse tomatid. Hauta, kuni vedelikku pole kuigi palju järel. Maitsesta soola ja pipraga.

Seejärel valmista köögiviljad vastavalt pakendil olevale retseptile. Aseta valmis hakkliha ahjuvormi, siis köögiviljad ja kõige peale kõrvitsapüree. Küpseta 180-kraadises eelsoojendatud ahjus umbes 30 minutit.

Jaga
Kommentaarid