Kaneelisaiad seitsmel erineval moel: klassikalised, glasuuriga, kohevalt pehmed ja pealt krõbedad!
Kes ei armastaks kaneelisaiu? Täida kodu magusa lõhnaga ja valmista täpselt selliseid kaneelisaiu nagu sulle meeldib — klassikalisi, tavalisi, glasuuriga, vormis või ehk eelistad hoopis vähema saiaga varianti ja rullid kaneelikad täisteralavašist? Oma Maitse Retseptiveebist leiad mitmeid kaneelisaiakeste retsepte!
Klassikalised kaneelisaiad saab lihtsalt viisil kauniks põimida!
Kaneelirulle võid argiõhtul küpsetada ka täisteralavašist, millest saad meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud.
Pole midagi paremat värsketest kaneelisaiadest. See on klassika, mille järgi isutab eriti just talvisel ajal. Tavapärasele lisaks sisaldab see retsept veel hakitud pekanipähkleid ning toorjuustukreemi, mis määritakse kõige peale. Soovi korral võib need lisandid muidugi ära jätta.
Kes pole pärmitainaga sina peal, siis julgustan ikkagi proovima. See tainas on väga hästi töödeldav ja sobib ka igasuguste teiste pärmitainaküpsetiste tegemiseks.
Hästi mahlaste kaneelirullide saladus on loomulikult rohkesti täidist, aga oluline on valida ka paraja suurusega ahjuvorm – kui esialgu võib rullide vahele jääda veidi ruumi, siis kerkinud saiakesed peaksid selle vaevata ära täitma.
Palju kiiremini ja lihtsamalt kui pärmitainast kaneelisaiu saad küpsetada kaneelimuffineid. Need on mahlased ja head, sees võrratu või-kaneeli-suhkrutäidis.