Klassikalised kaneelisaiad saab lihtsalt viisil kauniks põimida!

Kaneelisaiad

Kaneelirulle võid argiõhtul küpsetada ka täisteralavašist, millest saad meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud.

Kaneelirullid

Pole midagi paremat värsketest kaneelisaiadest. See on klassika, mille järgi isutab eriti just talvisel ajal. Tavapärasele lisaks sisaldab see retsept veel hakitud pekanipähkleid ning toorjuustukreemi, mis määritakse kõige peale. Soovi korral võib need lisandid muidugi ära jätta.

Kes pole pärmitainaga sina peal, siis julgustan ikkagi proovima. See tainas on väga hästi töödeldav ja sobib ka igasuguste teiste pärmitainaküpsetiste tegemiseks.

Kaneelisaiad glasuuriga

Hästi mahlaste kaneelirullide saladus on loomulikult rohkesti täidist, aga oluline on valida ka paraja suurusega ahjuvorm – kui esialgu võib rullide vahele jääda veidi ruumi, siis kerkinud saiakesed peaksid selle vaevata ära täitma.

Mahlased kaneelirullid

Palju kiiremini ja lihtsamalt kui pärmitainast kaneelisaiu saad küpsetada kaneelimuffineid. Need on mahlased ja head, sees võrratu või-kaneeli-suhkrutäidis.

Kaneelisaiamuffinid

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena
Jaga
Kommentaarid