Ka Maxima Meistrite Kvaliteedi kaubamärgi all tuntud maitsestatud-marineeritud lihatooted põhinevad peamiselt kodumaisel toorainel. Kõik Meistrite Kvaliteedi retseptid on loodud Maxima enda tehnoloogide ja kokkade poolt ning need on maitsed, mida terve Eesti armastab.

Värske Eesti sealiha restorani kvaliteediga

Lõviosa Maximas pakutavast värskest lihast on pärit Eesti tootjatelt, kuna kodumaine päritolu tagab kauba ülikiire jõudmise tarbijani ja mis peamine – hea ning värske maitse. Näiteks Frank Kutteri Eestis kasvatatud ja kodumaise teraviljaga toidetud sigade liha jõuab farmist poeletile vaid maksimaalselt 48 tunniga.

Frank Kutteri sealiha on ühtlasi parim näide sellest, et ka toidupoest ja toidupoe odava hinnaga võib ostja leida tõelist kõrgkvaliteeti. Frank Kutteri toorainet hindavad Maxima klientide kõrval kõrgelt ka mitmete tipprestoranide peakokad.

Eesti inimene sööb aastas keskmiselt ära veidi rohkem kui 30 kilo sealiha, millest ligi pool on pärit Rakvere Farmidest. Kvaliteedimärki Eesti Siga kandev Rakvere kraam on saadaval ka Maximas. Nagu ka teiste kodumaiste lihatippude tooted.

Siga pole Maximas kaugeltki ainus kodumaine liha. Ostjate seas väga populaarsed on ka näiteks Muhumaa lambalihatooted. Väärt vihjena saab öelda, et värskeimad lambalihapalad saabuvad Maxima lihalettidele teisipäeviti.

Kokku on Maxima sortimendis 953 erinevat lihatoodet värskest sea- ja veiselihast lamba- ning linnulihani. Tipptasemel tootevaliku kõrval on aga ettevõttel teinegi missioon – pakkuda kvaliteetset ja värsket toodangut soodsaima hinnaga.

Kuidas värsket liha ostes võimalikult palju raha säästa?

Paku rõõmu rahakotile! Niigi odavate hindade kõrval teeb Maxima sageli ka eripakkumisi. Kampaaniahinnaga suuremate lihakoguste ostmine ja liha kodune säilitamine aitab kokku hoida nii raha kui ka aega. Tehes suuremad ostud eriti magusate hinnapakkumiste ajal, väheneb ka poeskäikude arv, mis omakorda säästab aega.

Koju kantud värske lihavaru tuleb kiirelt külmikusse pista. Toorest liha ei tohiks tavalises külmikus hoida üle paari päeva, seejärel tuleb see kas toiduks tarvitada või pikemaks säilitamiseks sügavkülma paigutada.

Eksperdid soovitavad säilitada liha külmutatuna vähemalt –18 °C juures. Sel moel võib sealiha säilida kuni 6, vasika- ja lambaliha kuni 10 ning veise- ja kanaliha koguni kuni 12 kuud.

Meistrite Kvaliteet ehk maitsemaailma meistriteosed

Värske liha kõrval on nõutud ka Maximas kohapeal valminud Meistrite Kvaliteedi lihatooted – alates maitsestatud praadidest ja rulaadidest ning lõpetades grillvorstikeste ja hakklihaga.

Meistrite Kvaliteedi valikus on 50 erineval viisil maitsestatud toodet. Tõelised tõmbenumbrid, kui nimetada neist vaid mõnda, on näiteks sealihašašlõkk keefirimarinaadis, šašlõkk broileri kintsulihast ja jahutatud vorstikesed Lemmik.

Ning nagu värske liha lettides, on Eesti sealiha tähtsal kohal mõistagi ka Meistrite Kvaliteedi toorainevalikus.

Otsid kodumaist ja mahlast sea kaelakarbonaadi, hõrku lamba abalihatükki, vasika sisefileed, veise antrekooti, šašlõkki, šnitslit või grillimarinaadis ribi? Aiapeole, jõululauale või lihtsalt lõunaks? Kõik, mis vaja, leiad Maximast!

Enne poodi minekut loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt Maxima kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid