• Ilmateade
  • Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Delfi Lood
  • Uudised
  • Retseptid
  • Nädalamenüü
  • Retseptiveeb
  • Podcastid
Retseptid
26.02.2022, 08:15

RETSEPTID | Küülikuliha on rasvavaene! Retseptid ja põhjalik õpetus, kuidas küülikut tükeldada

 
Pikakõrvaline küülik ei ole meie menüüdes sage külaline. Liha valmistusviisidelt sarnaneb see kõige enam kanaga, maitse aga on küülikulihal ainulaadne.
Tuuli Mathisen
Küülikukoivad itaaliapärases tomatikastmes
Küülikukoivad itaaliapärases tomatikastmes
FOTO: Tuuli Mathisen

Metsjänese ja koduküüliku liha on erinevad: uluk ehk metsas kasvanud jänes on tumedama ja tugevama maitsega, kodujänku heleda ­peenema struktuuriga lihaga. Koduküüliku liha on saadaval aeg-ajalt kas terve rümbana või koibadena, metsjänku hankimiseks pole muud võimalust, kui hoida soojas suhet tuttava jahimehega.
Vaata ka retsepte: küülikukoivad itaaliapärases tomatikastmes, koorene küülikuhautis sinepikastmes, siidris hautatud küülik.

Kommenteeri Loe kommentaare
Delfi
Jaga
Kommentaarid
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • Privaatsussätted
  • © 2023 Delfi Meedia AS
  • info@delfi.ee