Neli põlvkonda ühe katuse all! Pilguheit gurmeemaailma tõusva tähe Tõnis Saare kaubamärgi perekesksesse telgitagusesse
Paljud ehk ei teagi, et nomaadkokk Tõnis Saar Gastronomy kaubamärgi taga peidab end üks väga ühtehoidev perekond. Ometi jõuavad kuuldused selle gurmee start-upi ettevõtmistest iga päevaga üha enamate toidukultuurist huvitujateni. Tõnis Saar (29) ja Kris Kose (35) korraldavad õhtusööke, toitlustavad üritusi, nõustavad hotelle ja restorane ning kasvatavad kõige selle kõrvalt elavaloomulist pisipoega Lukat (3).
Krisi ja Tõnise näol on ikkagi teada-tuntud leiutajate ja julgete katsetajatega, kelle ühiseks missiooniks pakkuda unustamatuid maitseelamusi pealtnäha ootamatutest kombinatsioonidest, kus roa põhikangelaseks mõni äge taimne tegelane ning aksessuaariks hedonistlikud kastmed. Nii võibki Krisi ja Tõnis koostatud menüüdest leida näiteks homaari bisque kastmes magus-mõrkja karamelliseeritud endiivi, siidise panna cotta sarapuupähkli õli ja musta kaaviariga või hõrgutava rabarberijäätise kuusevõrse vinegreti ja vahvlikrõpsuga. Kõiki neid hõrgutisi ühendab austus puhta ja ausa tooraine vastu ning eriline poolehoid mereandidele.