Kergelt õhetava ja aniisise maitsega fenkol annab veinis hautatult supile elegantseid maitsebukette. Viimistle suppi veel vaid värskelt pannil praetud mahlaste krevettidega ning kergelt pannil röstitud fenkoliseemnetest valmistatud maitseõliga.

Selle pasta valmistamisel ei saa keegi puusse panna: vähe koostisaineid, konkreetsed maitsed ja mis kõige parem - valmib 15 minutiga!

40 minutit ja valmis! Beebiköögiviljade asemel võid kasutada samas koguses tavalisi köögivilju.

Madala kalorisisaldusega, ent igati maitsev ja kärmelt valmiv salat.

Pannilt kiirelt läbi käinud küüslaugukrevettide ja tähtaniisilt ning ingverilt maitselisa saanud leemega kausitäis on midagi enamat kui lihtsalt supp.

Värske ja kuumavalt tšilline taldrikutäis sobib ideaalselt veebruarikuist jahedust leevendama. Proovi kodus valmistada neid krõbedaid riisipannkooke!

Krevetitort lapi leivaga
Väikesed krevetitordid valmivad mugavalt paarikümne minutiga. Retsepti idee on pärit Rootsist ja sellest võib kujuneda kiiresti lemmik.

Kalorivaesem alternatiiv igapäevastele võileibadele! Luksuslikud bataadivõikud sobivad nii hommikusöögiks kui ka kergemaks õhtusöögiks.

Lisa argiõhtusse särtsu selle vürtsika salatiga, mis su maitsemeeled äratab!

Täistabamus krevetisõltlastele. Tundub, et see maitseküllane toit vajab nautimiseks pisut romantikat, head ­valget veini ja miks mitte ka praksuvat kaminatuld. Ole alati valmis seda ­tunnet vastu võtma.