Kingi kallimale maitsenaudinguid


Heade hindadega toiduvalik Maximas on rikkalik. Elamused headest maitsetest sobivad igasse tähtpäeva ja ka hea hinnaga maiustuste valik, mille seltsis valentinipäeva nautida, on Maximas lai. Päevakohase disainiga šokolaadiassortiid ja stiilsed šokolaadisüdamed. Kommikarbid kuulsalt Fazerilt või vanalt healt Kalevilt. Napoleoni kook, õhuline õuna-laimitort ja imemaitsev maasika-šokolaaditort Eesti Pagarilt. Kõik need sobivad imehästi selleks, et rõõmustada lähedasi, sõpru, kallimat.

Romantilist õhtut aitab täiuslikult sisustada ka armunute lemmikjook koos selle juurde valitud mahlase viinamarjakobara ja kvaliteetjuustuga. Parim juustuvalik on saadaval Maxima suuremates kauplustes. Ja valentinipäeva lilledki on ootel Maximas … Täpselt see, mis vaja!

Maxima kinkekaart — vali, mida tahad

Aasta-aastalt aina populaarsemaks, igasse tähtpäeva sobivaks kingimõtteks on kujunenud Maxima kinkekaart. Kinkekaarti saab osta igast Maxima kassast, kaart kehtib kõikides 83 Maxima kaupluses üle Eesti ja selle kasutamismugavus on võrdne pangakaardiga.

Maxima kinkekaardile saab teha korduvaid rahalisi sissemakseid kuni 1000 euro väärtuses. Kinkekaart kehtib 12 kuud pärast raha kaardile laadimist ning selle omanik saab endale ise meelepärase kingituse valida.


Teisisõnu — kinkekaardiga saab Maxima kauplustest osta kõike, mida hing ihkab. Sestap sobib kaart hästi kinkimises mitte ainult kallimale, vaid ka meeldivaks üllatuseks heale sõbrale, sõbrannale või pereliikmele.

Kas sina teadsid neid põnevaid valentinifakte?

Lilled, maitseelamused, kingitused — Maximas pakutav on muutnud valentinipäeva tähistamise mõnusaks ja lihtsaks. Aga kust see romantiline sündmus ise pärit on?

Valentinipäeva juured ulatuvad Vana-Rooma aegadesse ja oma nime sai see päev pühalt Valentinuselt. Pärimuste kohaselt viis preester Valentinus Roomas salaja läbi kristlikke laulatustseremooniad, saades selle eest karistatud surmaga.

Esimese teadaoleva valentinikaardi saatis 1415. aastal Londoni Toweri vanglast teele noor Orléansi hertsog Charles, kes läkitas sealt oma abikaasale armuluuletusi. Kallima reaktsioon kirjadele jäi tal paraku nägemata, sest kui hertsogi vangipõli lõppes, oli tema armastatu juba surnud.

Lilled ilmusid valentinipäeva kaunistama alles mitu sajandit hiljem, 17. sajandil aga hakkasid armastajad sel päeval mälestusesemeid vahetama. Eestisse levis see iidne tähtpäev Soome kaudu alles 1980. aastate lõpus, omandades siin sarnaselt Soomega mitte ainult armunute, vaid ka sõbrapäeva jooned.

Romantilised maitseelamused ning kena lillevalik kallimale Maxima kauplustest, väärtuslik ja kogu Eestis kehtiv kinkekaart — sel aastal on Maxima muutnud sõbrapäeva tähistamise sinu jaoks erakordselt lihtsaks. Loe Maxima universaalsest kinkekaardist lähemalt SIIT.

Et iga peolaud ilusasti kaetud saaks, ootavad sind Maximas püsivalt odavad hinnad ning iganädalased eripakkumised värsketest puu- ja juurviljadest liha ja mereandideni. Enne poodi minekut loe iganädalaste sooduspakkumiste kohta lähemalt ka meie kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid