Samal ajal on ikka oste, mis on vaja kiirelt ära teha. Ka peame kõik sööma. Iseäranis talvel, kui organism on viirustele vastuvõtlikum, on oluline, et me sööks värsket ja vitamiinirikast toitu. Selleks, et sa saaksid sobivaimad puu- ja juurviljad, värske liha ja kala oma käega välja valida, on Maxima teinud kõik, et ostlemine oleks ohutu. Meil on ideaalne lahendus olemas!

Skanni ostud kotti ja maksa kontaktivabalt!

Juba poolteist aastat on Maxima klientidel olnud võimalik kasutada omaenda telefoni mobiilse ostupuldina. Selleks tuleb vaid Maxima äpp telefonis alla laadida, end seal kasutajaks registreerida, Maxima kauplusse jõudes end poodi sisse registreerida, skaneerida ostud otse kotti, valida makseviis, sooritada makse ja kauplusest välja jalutada. Ongi ostud tehtud!

Eelmisest sügisest muutus Maxima äpiga ostlemine veelgi lihtsamaks ja täiesti kontaktivabaks. Nüüd on võimalik poes käia nii, et selle käigus ei puutu kokku ei kassapidaja ega iseteeninduskassaga. Eriti lihtne on see siis, kui oled Maxima äpiga sidunud ära oma pangakaardi ja teed oma ostud spetsiaalsetes äpikassades, mis asuvad iseteeninduskassade alal. Kuid see pole veel kõik!

Lisaks kontaktivabale ostlemisele, mida võimaldab rakenduse „Skänni ja kõnni“ funktsioon, saab Maxima äpist veel palju muud. Näiteks on iga toote ostukorvi lisamise järel kohe ka rakendusest näha, kui suureks on poearve kasvanud. Muide, Maxima äpiga ostes on iga nädal uued sooduspakkumised, rääkimata sellest, kui seod oma konto Maxima kliendikaardi, AITÄH kaardiga, saad veelgi suuremal hulgal tooteid tavapärasest soodsamalt.

Erinevate allahindluste ja sooduspakkumiste kõrval näed Maxima äpist ka oma varasemat ostuajalugu, kuna iga äpiostu tšekk salvestub digitaalsena rakenduses. Pealegi, digitšekkidega säästad ühtlasi loodust! Ja nüüd kõige parem uudis — Maxima äpp aitab lisaks kõigele muule ka aega kokku hoida! Kas teadsid, et rakendus aitab säästa ühe ostuga 6 minutit ja aastas 10 tundi?

Seda, et Maxima äpp teeb poes käimise väga mugavaks ja lihtsaks, on viimase 1,5 aasta jooksul mõistnud juba paljud eestimaalased. Rakendust on alla laaditud enam kui 120 000 korral. Näha on sedagi, et äpioste planeeritakse paremini ehk tehakse üks kord nädalas suurem ost. Ka on näha, et äpi ostukorv on kaks korda suurem.

Kuidas mina nii mugavalt ostelda saaks?

Selleks, et ka sina saaksid Maxima mobiilset ostupulti võimalikult mugavalt kasutada, tuleb rakendus Google Play’st, Apple’i App Store’ist või Huawei AppGallery’st alla laadida, end kasutajaks registreerida, siduda konto AITÄH kaardi ja pangakaardiga ning oledki valmis! Täpsed juhised äpi alla laadimise ja kasutuse kohta leiad juuresolevast videost.

Tee oma järgmine ostlemine targalt Maximas, kus äpiga ostlemine on kiire ja kontaktivaba! Enne poodi minekut vaata kindlasti järele, milliseid häid allahindlusi ja sooduspakkumisi sa kauplusest eest leida. Hea ülevaate Maxima sooduspakkumistest leiad lisaks äpile endale ka meie iganädalasest kliendilehest. Kusjuures, äpiga saad mugavalt maksta kõigis Maxima 83 kaupluses üle Eesti.

" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid