Peedirisoto on ütlemata hea roog! Kui soovid, võid roale lisada kitsejuustu, kanafileed või näiteks krõbedat peekonit.


Kaunilt kollane ja kreemine riisiroog kõrvitsast. Täpiks i peal on kitsejuust.


Väga mugav on argipäevast risotot valmistada ahjus. Ohtlik on sel puhul vaid üleküpsetamine. Sööjatel tasub risotot lauas oodata, roa peaks kohe ahjust võttes taldrikutele jagama ja seda nautima hakkama. Malmpott hoiab hästi kuuma, ahjust tulnud risoto küpseb selles muidu hooga edasi.


Sellele risotole annab vunki õuna ja kitsejuustu kombinatsioon. Krõbe peekonipuru teeb asja ainult paremaks!


Kreemine riisiroog, mis valmib kiiresti ja suurema vaevata. Soovi korral praadige juurde krevette.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid