Keeks on iseenesest kuiv ja kohviga niisamagi hea. Banaan muudab tatrakeeksi konsistentsilt veelgi raskemaks, aga ka mahlasemaks ja kohv sobib siia maitse poolest lausa jumalikult.

See keeks on hapukas, niiske ja rohke. Saia ei meenuta üldse. Säilib hästi ning sobib süüa ka järgmisel ja ülejärgmiselgi päeval.

Seda mahlast keeksi lahti lõigates leiab üllatuseks šokolaaditäidise. Mis saaks veel parem olla?

Pähklite kalliskivi pistaatsia annab keeksile rikkaliku maitse ja kauni rohelise värvi ja kellele ei meeldiks soolakaramell?

Mõnus tummine šokolaadiküpsetis neile, kes väga magusat ei armasta. Sobib hästi tassikese kuuma kange kohvi kõrvale. Kasuta keeksis kas tavalist valget kristallsuhkrut või mõnda põnevat pruuni suhkrut – nii saavutad veelgi huvitavama maitsenüansi. Viskiga immutamise võid ka ära jätta, kui koogisööjate hulgas on väikseid lapsi.

Mahlane, peeti otsast ääreni tulvil keeks on lustaka ­värvuse ja nii hea maitsega!