Kodune kotlet kartulipudruga

Traditsiooniliselt praetud hakklihapäts, mille valmistamisel lisatakse hakklihale soola, maitseaineid, muna ja kõike muud vajalikku, et valmiks mahlane kotlet. Selle kõrvale on sobitatud kreemine kartulipuder, kuhu on lisatud parajalt võid ja piima, et valmiks see õige kodune puder.

Kartulisalat

Klassikaline salat, mis ei vaja pikemat tutvustust ja on traditsioonilisi Eesti peolaudasid kaunistanud juba mitmekümneid aastaid. Kartulid, porgandid, munad, herned ja kurgid on segatud majoneesikastmesse, mis teeb ühest kausitäiest kosutava ja maitsva lõunasöögi.

Võileib lõhega

Ideaalne söök, kui pole aega, et maha istuda ja korralikult laua taga süüa. Rikkalik võileib, mis sisaldab mahlast kuumsuitsulõhet, eestimaist juustu, vitamiinidest pakatavat salatit ja maitse rikastamiseks sibulat.

Borš

Igati lihtne, tervislik, maitsev ja kerge peedisupp, mis täidab mõnusalt kõhu ja pakub parajalt soojust ka külmal talvepäeval. Tegu on Ukraina päritolu supiga, mis on populaarne paljudes Kesk- ja Ida-Euroopa maades, sealhulgas Eestis.

Caesari salat

Tegemist on ühe maailma kõige tuntuma salatiga, millele leidub tänapäeval austajaid igas maailmanurgas. Roheline salat rooma salatist ja krutoonidest, kaetud Caesari salati kastmega ja täiendatud kanafileetükkidega. Järgmine kord, kui oled teel töölt koju ja avastad, et sul pole midagi järgmise päeva lõunaks kaasa võtta, tee kiire peatus lähimas Maximas, kust leiad laia valiku värskeid ja koduseid toite. Muide, kiire poering lõuna ajal annab kontoritöötajale kaks ühes efekti — maitsva lõunasöögi kõrval saab sellega lisa ka oma päevastele sammudele. Säästa oma hinnalist aega!

Maxima Meistrite Kvaliteedi tooted põhinevad peamiselt eestimaisel toorainel, kõik retseptid on loonud ettevõtte enda tehnoloogid ja kohalikud kokad. Maxima peab toodete kvaliteeti ja värskust ülioluliseks ning just nendest märksõnadest on inspireeritud ka kõik Meistrite Kvaliteedi tooted. Sellest, kuidas need tooted täpselt valmivad, saab lähemalt lugeda siit.

" border="0" width="1" height="1">
Jaga
Kommentaarid