05.01.2022, 10:49
Koroonakriisi kõige valusam löök oli heade teenindajate lahkumine. Restoraniomanik: kedagi tööle võtta ei ole, peab leppima sellega, mis on
(29)Jaga kogemusi: kas oled restoranides teenindusega rahule jäänud?
Peaaegu kõik restoranipidajad on nõus, et valusaim laks tuli 2021. aastal personalisektoris. Eri andmetel on toitlustusettevõtetest lahkunud 25–40% töötajaid – peaasjalikult just teenindajad. Kusjuures võrdselt olid sellega hädas nii vanad tegijad kui ka uute söögikohtadega alustajad. Miks see nii läks ja millal võiks olla lootust probleemi leevenemiseks?
![](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/552ed270-6e00-11ec-b39e-ffd23c4fe99b.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.8435&cw=1&cx=0&cy=0.0009&r=16:9)
FOTO:
Oled juba tellija?