18.12.2021, 08:15
RETSEPTID | Jõulumagustoidud, mis võluvad meeli siidiste kreemide ja marjadest-puuviljadest õhkuva värskusega
- Jõulupuder jõhvikakastmega
- Siidine kooretarretis pohlakattega
- Mandariini-vahuveinitarretis
Küllusega täidetud jõululauale magustoitu valida polegi nii lihtne. Millega üllatada, kui kõigil on kõht täis? Saad minna kaht teed pidi: kas võluda meeli siidiste kreemidega või siis hoopis marjadest-puuviljadest õhkuva värskusega.
FOTO:
Kui klassikaline risalamande ehk jõulupuder serveeritakse kirsikastmega, siis väga maitsev jääb see ka meie soode ja rabade rubiini jõhvikaga.
Mandariini-vahuveinitarretist võib valmistada ka alkoholivaba vahuveiniga.
Hapukas pohlakaste harmoneerub siidise panna -cotta’ga suurepäraselt.
Oled juba tellija?