Grillsigade rongkäik
24. juunil peetakse Balayani linnas traditsioonilist grillitud ja küpsetatud põrsaste festivali. Kuid valmis rooga ei tooda lauale, vaid sigadele pannakse ilusad rõivad selga ja neid veetakse inimeste õlgadel linnatänavatel. Sellisel rongkäigul on sead riietatud õhtutualettidesse, pulmakleitidesse, spordiriietesse, neid on muudetud filmikangelasteks, meremeesteks, politseinikeks jne. Kostümeeritud põrssaid võib leida ka kaupluste sissepääsude juurest, tänavanurkadelt jm ning sageli nad ka laulavad, tantsivad või mängivad pilli. Pärast paraadi võetakse peaosalistelt riided seljast ja nad pistetakse nahka.

Munandifestival
Montana osariigi Clintoni linnas peetakse tavaliselt augustikuus nõrganärvilistele mittesobivat üritust – pullimunade festivali. Ürituse pearoaks on pullimunad, mida pakutakse hautatult, marineeritult, praetult ja külmutatult. Külalised vitsutavad neid erilisi roogasid kilode viisi. Igal aastal süüakse ära umbes 15 000 pulli- ja piisonimuna, kuid lisaks nendele pakutakse muidki eksootilisi toite.

Tomatisõda
Igal aastal augusti viimasel kolmapäeval peetakse Hispaanias Buñoli linnas festivalinädala raames tomatisõda, mille käigus loobivad inimesed üksteist tomatitega. Igal aastal osaleb tomatite pildumises ligikaudu 30 000 inimest (enamasti välisturistid), kes kulutavad umbes tunni aja jooksul ära 150–200 tonni tomateid.

Toidujäätmetes püherdamine
Indias Karnataka osariigi mõnes pühakojas toimub (tavaliselt detsembris) rituaal, mis näeb välja nii, et kõrgemasse seisusesse kuuluvate inimeste ehk braahmanite söögikorra järel heidavad kõigi alamate seisuste liikmed templipõrandale pikali ja veeretavad ennast toidujäätmetel, mis on braahmanitest banaanilehtedele jäänud. Pärast püherdamist supeldakse Kumaradhara jões, mis on rituaali läbi-tegemiseks samuti oluline. Sellel kombel on vanust üle 500 aasta ja kuigi võimud on proovinud sellele piiranguid kehtestada või seda koguni keelustada, pole see õnnestunud.

Apelsinilahing
Itaalias Ivrea linnakeses toimub iga aasta veebruaris karneval, mille üheks ürituseks on üksteise pildumine küpsete apelsinidega. Apelsinifestival sümboliseerib linlaste võitlust julmade türannide vastu ja vabaduse eest.

Ahvide pidusöök
Igal aastal novembri lõpus kaetakse Tais Lopburi provintsis Pra Prang Sam Yoti templi juures rohke toiduga laud, kust võib leida puu- ja juurvilju, riisi, pähkleid, jäätist, salateid, pirukaid, torte ja muid maiustusi ning gaseeritud vett ja Coca-Colat. Pidulaual on 2–4 tonni sööki ja see on ette nähtud 600 ahvile.