Tema kuulsa sidrunipasta jaoks vajad:

spagette (naine ise kasutab gluteenivabu)

sidruneid

võid

parmesani

Valmistamine:

Pane pasta keema, veele pane nii ohtralt soola, et see maitseks nagu merevesi. Ära selle etapi peal kunagi kokku hoia!

Kui pasta on al dente, tõsta kruusitäis keeduvett kõrvale, seda läheb sul hiljem tarvis.

Tõsta pasta vee seest tangidega teise potti ümber. Ära kasuta sõela.

Lisa pastale 2-3 spl külma võid ja sega hoolikalt.

Lõika sidrun pooleks, pigista mõlemast mahl välja, viska sidrunipoolikud ka potti ja sega.

Lisa õige kreemise konsistentsi saamiseks ettevaatlikult pastakeeduvett. Algul vähem, vajadusel lisa juurde.

Lõpuks puista ohtralt parmesani, maitsesta soola ja pipraga ning naudi mõnusalt toitvat pastarooga!