Peeditartar
Autor: Britt Paju

Leivakrõpse on lihtne ka ise valmistada! Lõika paar päeva vanast leivapätsist õhukesed viilud, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning kuumuta 170 kraadi juures 5–8 minutit või kuni leivaviilud on krõbedad. Värsket leiba on parem viilutada, kui paned selle umbes 30 minutiks sügavkülma.

Retsepti leiad Retseptiveebist!

Täistaimse tartari saad siis, kui asendad majoneesi veganmajoneesiga, proovi näiteks ise teha! Munavaba majoneesi retsepti leiad Retseptiveebist!

Pearoog:

Ahjulillkapsas ürdihummusel
Autor: Kadri Valsberg

Lillkapsast on viimastel aastatel saanud omaette jõuluroog!

Retsepti leiad Retseptiveebist!

Ahjupeedid ja -kartulid rosmariiniga
Autor: Britt Paju

Mee asemel saab selles retseptis kasutada näiteks agaavisiirupit, suhkrut või steviat.

Retsepti leiad Retseptiveebist!

Veganite mädarõikakaste
Autor: Kadri Valsberg

Retsepti leiad Retseptiveebist!

Magustoit:

Jõhvikakattega mandline moonikook
Autor: Britt Paju

Retsepti leiad Retseptiveebist!

Joogisoovitus:

Veganite egg-nog
Autor: Kadri Valsberg

Proovi muna- ja piimavaba egg-nog’i, mille retsept pole ligilähedanegi munapunši ­originaalile, aga joogi maitse on täiesti võrreldav. Ka on see retsept ilma alkoholita, kuigi alati saad lisada näiteks meelepärast rummi – see sobib siia ülihästi.

Retsepti leiad Retseptiveebist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid