Aastavahetuseks oivaline suupistelaud: pasteedipallid, kartulisalatikorvikesed, kalamarjadipp ja muud hõrgutised
(3)Salaamivorsti, kirsstomateid, mozzarellat, Kalamata oliive, värsket basiilikut, tšillipipart, juustupallikesi...
Kuivaks küpsetatud verivorstiviilud sobivad eriti hästi magushapu marineeritud kõrvitsa, särtsaka sibula ja mahlaste granaatõunaseemnetega. Sellisele rohelise salati kombole pole isegi eraldi kastet tarvis.
Serveeri määrdeid koos saiaviilude ja/või näkileibade valikuga.
Jahtunud pirukast saad edukalt lõigata väikesed ruudukujulised tükid ja pakkuda neid suupistevaagnal koos teiste jõuluste miniampsudega.
Imekauni välimusega graavilõhest õhkub just parasjagu mädarõika vürtsikust. Lõhe asemel sobib graavimiseks hästi ka forell.
Kiiresti valmivad maitsvad ja efektsed suupisted klaasi glögi kõrvale.
Magus ja soolane koos kreemise sinihallitusjuustuga on võrratu suupisteamps! Serveeri ahjusoojalt, ehkki jahtununa maitsevad ampsud samuti head.
Kartulisalatit on tore serveerida ka suupisteampsuna rukkikrõpsudes. Tõsta salat leivakeste sisse vahetult enne serveerimist, et kõik oleks krõbe ja värske. Parima salati saad, kui tükeldad kiirelt sisse otse grillilt tulnud kana. Hästi sobib aga ka poest ostetud grillkanakoib.
Värvikirkad bruschettad paistavad peolaual alati juba kaugelt silma! Kui hummust jääb üle, on see ideaalseks dipiks.