Sõmer maksapasteet veiniželeega

Kui klassikaline pasteeditegu võtab omajagu aega, siis kanamaksast tehtud pasteet valmib märksa kiiremini ja lihtsamalt. Peolauale saab pasteediga valmistada erinevat liiki suupisteid, oleneb mis lisanditega see paari panna.

Kanamaksapasteet portveiniga

Kontrastide võlu! Pasteedi siidine struktuur ­saab krõmpsu pähklitest ja mahe mekk särtsu rosmariinist.

Kanamaksapasteet rosmariini ja pähklitega

Tee jõuludeks klassikaline lihakas veisemaksapasteet. Uudselt õhetava maitse annavad pasteedile Sichuani pipar ja salvei.

Veisemaksapasteet

Klassikalise veisemaksast tehtud pasteedi pehmuse ja hea maitse saladus peitub rasvasema sealiha kasutamises.

Veisemaksapasteet ­tüümiani ja kadakamarjadega

Ahju-pâté – Prantsuse köögist näpatud klassik – on oma maitsekülluse ning mõnusalt tükilise struktuuriga väike luksus pasteetide maailmas. Algselt pigem talupojatoiduna tuntud pâté on nüüdseks endale kindla koha sisse seadnud pigem pühadetoitude nimistus.

Ahjupasteet

Maitseb hea nii soojalt kui ka külmalt.

Veisemaksapasteet toorsuitsupeekoniga

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena