03.03.2022, 13:30
Kuula saadet Toidujutud: kaks retsepti, mis kosutavad keha ja meelt ning mida ka pirtsakamad sööjad mitmel järjestikusel päeval süüa soovivad
(3)Külmadel sügisõhtutel pole paremat asja kui üks kosutav, toitev ja kuum supp. Toidujutud podcastis avaldavad Oma Maitse peatoimetaja Siiri Kirikal ja toitumisnõustaja Teele Teder oma lemmikud supiretseptid, millest üks saab väga kiiresti valmis ning teine võtab pisut kauem aega, kuid üks asi on neil ühine — kõik sööjad alati kiidavad!
FOTO:
„Supp on alati hea valik, kui tahad millestki kosuda või on väsimus peal,“ ütleb Siiri. Teele toob aga supi erilise plussina välja selle, et see on tema arvates üks väheseid toite, mis ka järgmistel päevadel maitseb sama hästi. „Söön nii kaua kuni pott on tühi, samas pasta bologneset juba enam järgmisel päeval ei tahaks.“
Uuest „Toidujuttude” podcast’ist saad teada:
· Millist peeti ei tohiks boršisupi sisse panna?
· Milline on kõige parem supikeetmise liha ja kust seda saab?
· Miks on supi keetmisel kasulik köögivilju kergelt õliga läbi kuumutada?
· Millised piimatooted on head püreesupi sisse?
· Kuidas teha kõrvitsapüreesuppi nii, et kõrvitsat sees polegi