Ahjud sooja! Viis põhjust, miks ahjupott on laisa perenaise asendamatu abimees
Lisaks hautistele saab ahjus küpsetada moodsaid eineid stiilis “kõik ühele ahjuplaadile kokku”, kohevaid vormiroogi ja lisaks soolastele ka magusat. Kõik valmivad vähese vaevaga: ei ole vaja mitmes potis keeta köögivilju, samal ajal küpsetada pannil liha ega vispeldada kastrulis
kastet. Kõik valmib ühes nõus ühe leeme sees! See asjaolu on puhas boonus ka söögijärgsel koristamisel ja küürimisel.
Ahjutoidu kogust on kerge reguleerida: valmista väikeses vormis eine ühele või küpseta roog kopsakas pajas suuremale seltskonnale. Ahjutoitude tegemine pakub suurepärase võimaluse kriitilise pilguga vaadata üle oma külmkapi ja kapiriiulite seis ning kasutada ära kõik köögiviljajupid, lihatükid, konservipoolikud ja kastmesortsud. Lase fantaasial lennata ja pista ahju loominguline versioon sellest, mis parasjagu kappides leidub.
Tõtta nüüd poodi ja haara riiulist kaasa meie imeline eriväljaanne Ahjuroad, kust leiad ligi 200 retsepti ja soovitust ahjuroogade valmistamiseks, lisaks hulk väga häid ja kasulikke nõuandeid tooraine valikuks, ettevalmistuseks ja kombineerimiseks.