14.12.2021, 19:16
Võitlejahingega Artur Kazaritski muljed Eesti gastronoomia võimsast tipptulemusest kokkade olümpial: oleksin kindlasti tahtnud olla veel kõrgemal
Dimitri Demjanov hindab: mida on vaja esikolmikusse jõudmiseks?
Eesti tippkokk, igapäevaselt Kopenhaagenis elav ja töötav Artur Kazaritski tegi kokkade olümpiaks peetaval võistlusel Bocuse d’Or Eesti ajaloo parima tulemuse: pääsesime oma seitsmenda kohaga maailma gastronoomia tippklassi. Varem on Eestil võistluselt ette näidata 14. koht, mille saavutas 2017. aastal tippkokk Dmitri Rooz.
FOTO:
„Ma olen võitleja tüüp ja olgugi et olen uhke oma koha üle Bocuse’i võistlusel, siis süües kasvab isu ja oleksin tahtnud olla kindlasti veel kõrgemal. Võistlustel toimis kõik, nagu peab, meeskond oli suurepärane ja toidud tulid välja, kuid tundub, et midagi jäi siiski puudu.” rääkis Kazaritski.
Oled juba tellija?