Punast hapukapsast kindla peale saada ei ole, aga vahel leiab mõne tubli turutädi juurest tünnist ka purpurpunast kapsast. See sobib hästi näiteks pardiprae juurde.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Mangopüreega hautatud hapukapsas
Autor: Tuuli Mathisen

Mango ja hapukapsas suudavad käsikäes igati vahva etteaste teha – vahelduseks õunamahlas või tumedas õlles hautatud hapukapsale.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Õlle ja peekoniga valmistatud hapukapsas
Autor: Lia Virkus

Peekoni ja tumeda õllega valmistatud hapukapsas on tõeline maitseelamus. Serveeri kapsa peal vürtsikaid toorvorste või verivorste!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Jõulukapsas porteriga
Autor: Tuuli Mathisen

Õlles hautatud kapsast maitsesta kaneelikangide ja koduaia õuntest tehtud mahlaga. Koos sealihaga lihtsalt vau!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Ahjupoti hapukapsad lihaga
Autor: Lia Virkus

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid