Erinevalt klassikalistest beseepilvekestest pistab Joel need seekord ahju, et grillida peale kuldne jume ja muuta kogu magustoit veel karamellisemaks.

Vanillise piima ja munakollase kreemi valmistamiseks on oluline jälgida kuumust, et segu keeks kokku ja tekiks siidine konsistents. Joeli õpetuste järgi võiks püüda potis temperatuuri kergitada täpselt 70 kraadini – selleks on hea abiline Electroluxi induktsioonpliit, millel saab temperatuuri reguleerida ühe sõrmeliigutusega. Lisaks ühendub pliidiga ka spetsiaalne toidutermomeeter, mille potti pistes saab veelgi täpsemalt kreemi temperatuuril silma peal hoida.

Head magustoidud palju sissejuhatust ei vajagi. Besee ja piimakreemi valmistamine on selge, peale väheke sidruni- või laimikoort ning head isu!

Electrolux Intuit koondab enda alla nutikad köögiseadmed, mis teevad ka restoranivääriliste roogade valmistamise imelihtsaks. Isegi kui oled köögis algaja või oled liiga kindlaks jäänud juba tuttavate retseptide valmistamisele, siis Intuiti seeria inspireerib proovima midagi uut. Ahi ja pliit võtavad vastutuse endale, pakuvad välja sobivad küpsetusrežiimid, temperatuuri ja aja ning sinul jääb üle vaid kvaliteetne tooraine koju varuda.

Jaga
Kommentaarid