Gurmaan Jaagup Kreem teab täpselt, mida tuleb söögikohas eelroaks tellida: kui see on halb, ei tasu seal edasi olla, tuleb täielik kräpp
Kas maailmas ongi juba kõik nähtud ja kõik söögid-joogid proovitud? Jaagup Kreem (48) on isadepäeva eel kutsunud oma naise ja nende suureks kasvanud lapsed koju laua ümber kokku, et selles asjas selgusele jõuda.
Söögitegemine, hea söögi tegemine, on Kreemide peres igapäevaelu osa. Tütar Annabel (21) elab linnas, aga jõuab vanematekoju päris sageli, poeg Robin Rio (18) lõpetab keskkooli ja on samas juba aastaid käinud abiks Jaagupi kontsertidel.
Kui Jaagup ja Kristiina mässavad söögiteoga päris palju ja aias on peale väliköögi ka suitsuahi tihedas kasutuses (Jaagup: “Seakõhuääred on suitsuahjus ülihead!”), siis neljakesi koos enam väga igapäevaselt süüa tegema siiski ei satuta. “Tihti me ei tee seda, aga kui teeme, siis lahedalt,” ütleb Robin.