Eriti lihtne ja kiire!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiima-mandlikook
Autor: Britt Paju

See mahlane ja gluteenivaba kook on veel parem järgmisel päeval. Hoia aega kokku ja küpseta see juba ette valmis.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Porganditort kohupiima ja mangoga
Autor: Lia Virkus

Mahlane ja maitsekas porgandipõhjal tort, mille teeb kauniks ja isuäratavaks mangopüree. Kogu pere lemmik!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiimapannkoogid
Autor: Britt Paju

Need valgurikkad pannkoogid sobivad ka soolase lisandiga, nagu soolalõhe või toorsink.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Martsipanikattega rullbiskviit
Autor: Britt Paju


Võid valmistada koogi ka nisujahuta ja asendada selle mandlijahuga.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiima-toorjuustukook sidrunikreemiga
Autor: Britt Paju


Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiima-purukook marjadega
Autor: Lia Virkus

Mahlane ja maitsev purupõhjaga kohupiimakook, mille täidisesse sobivad igat sorti marjad otse põõsalt või talvel ka külmutatud kujul. Teen seda kooki siis, kui on tulemas külalised või perel on nädalavahetusel magusaisu. Vanillijäätis või isetehtud vanillikaste on kõrvale kohustuslik, et teha koogist peolaua hitt!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiimakorbid
Autor: Paula Särekanno

Klassikalised saiakesed teeb eriliseks väike peidetud rabarberiamps.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Lahtised pohlapirukad kohupiimaga
Autor: Tuuli Mathisen

Kohupiim ja pohlad on liit, millega ei ole võimalik alt minna.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiimaplaadipirukas
Autor: Lia Virkus

Sellest tainast küpsetavad vanausulised kas suure kohupiimaplaadipiruka või siis väikesi vatruškasid. Lihtne, kodune ja odav samuti.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiima-õunakook
Autor: Lia Virkus

Lasteperede lemmik, mis võlub kõiki! Küpseta kook eelmisel päeval valmis ja hoia serveerimiseni külmas, nii on hea seda lahti lõigata.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Gluteenivaba kohupiima-purukook
Autor: Tuuli Mathisen

Meil on müügil mitmeid valmiskujul müüdavaid gluteeni­vabasid jahusegusid, kuid seda ei ole keeruline ka ise kokku segada. Nipp on lihtne – 60% jahust annab tainale koos­püsivuse ja selleks kasuta kas riisi- või kartulijahu või nende segu, ülejäänud 40% jahust annab tainale tekstuuri ja maitset. Selleks saad kasutada gluteenivabasid jahusid, nagu hirsi-, tatra-, maisi-, kikerherne-, mandli- kookos-, kinoajahu jt.

Vaata retsepti Retseptiveebist!