Besee — suus sulav ja vahukommine! Hittretseptid, mis ei jäta ühtki maiasmokka külmaks
Šokolaadi-beseetort
Autor: Lia Virkus
Võrratu maitseelamus beseearmastajatele! Mässamist on tordiga parasjagu, kuid maitseelamus on garanteeritud. Sellest tordist võib saada sinu hitt!
Vaata retsepti Retseptiveebist!
Beseetort jõhvikamoosi ja keedukreemiga
Autor: Rita Osa
Rabe besee ja siidjas keedukreem saavad siin koogis kokku, et saaks ära kasutada munakollased, mis beseeteost üle jäävad. Tulemus on kerge ja väherasvane, just sobilik tubli eine lõpetuseks. Kui saad, küpseta besee Tseiloni kaneeliga — maitse on peenem.
Vaata retsepti Retseptiveebist!
Šokolaadibeseerull kerge piparmündiga
Autor: Merilin Siimpoeg
Magusmõrkja tumeda šokolaadiga pikantseks maitsestatud beseerulli serveeri koos musta kohviga. Meeldiva üllatusena leiad täidisest õhetava Marianne kommi puru.
Vaata retsepti Retseptiveebist!
Kergelt mokakohvimaitseline beseetort
Autor: Lia Virkus
Kergelt mokakohvimaitseline beseetort karamellise kreemiga, millele annab sügavust Vana Tallinna liköör. Loomulikult saavad maiasmokad seda kreemi ka ilma alkoholi ja kohvipuruta valmistada, aga mu enda lemmik on ikka siinne variant. Lausa suus sulav on see just järgmisel päeval.
Vaata retsepti Retseptiveeb!
Piparmündised beseekommid
Autor: Rita Osa
Seest õhulised ja piparmündist õhetavad, pealt raksaki! puruneva šokolaadikattega kommid rõõmustavad südant. Kasuta beseede glasuurimiseks taimse rasva baasil valmisglasuuri — see on kergem variant. Päris šokolaad tahaks tempereerimist ja see oleks ajamahukas.
Vaata retsepti Retseptiveebist!
Beseeküpsised steviaga
Autor: Paula Särekanno
Suus sulavad õhulised küpsised on hea viis n-ö kõigevabalt maiustada. Küpsised seisavad kuivas kohas toatemperatuuril kaua, seega saab neid suuremas koguses varuks valmis teha.
Vaata retsepti Retseptiveebist!
Pavlova mangopüree ja vaarikatega
Autor: Britt Paju
Vaata retsepti Retseptiveebist!