Võrratu maitseelamus beseearmastajatele! ­Mässamist on tordiga parasjagu, kuid maitse­elamus on garanteeritud. Sellest ­tordist võib saada sinu hitt!

Vaata retsepti Retseptiveebist!
Beseetort jõhvikamoosi ja keedukreemiga
Autor: Rita Osa

Rabe besee ja siidjas keedukreem saavad siin koogis kokku, et saaks ära kasutada munakollased, mis beseeteost üle jäävad. Tulemus on kerge ja vähe­rasvane, just sobilik tubli eine lõpetuseks. Kui saad, küpseta besee Tseiloni kaneeliga — maitse on ­peenem.

Beseetort jõhvikamoosi ja keedukreemiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Šokolaadibeseerull kerge piparmündiga
Autor: Merilin Siimpoeg

Magusmõrkja tumeda šokolaadiga pikantseks maitsestatud beseerulli serveeri koos musta kohviga. Meeldiva üllatusena leiad täidisest õhetava Marianne kommi puru.

Šokolaadibeseerull kerge piparmündiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kergelt mokakohvimaitseline beseetort
Autor: Lia Virkus

Kergelt mokakohvimaitseline beseetort karamellise kreemiga, millele annab sügavust Vana Tallinna liköör. Loomulikult saavad maiasmokad seda kreemi ka ilma alkoholi ja kohvipuruta valmistada, aga mu enda lemmik on ikka siinne variant. Lausa suus sulav on see just järgmisel päeval.

Mokakohvimaitseline beseetort

Vaata retsepti Retseptiveeb!

Piparmündised beseekommid
Autor: Rita Osa

Seest õhulised ja piparmündist õhetavad, pealt raksaki! ­puruneva šokolaadikattega kommid rõõmustavad südant. Kasuta beseede glasuurimiseks taimse rasva baasil valmis­glasuuri — see on kergem variant. Päris šokolaad tahaks tempe­reerimist ja see oleks ajamahukas.

Beseekommid piparmündiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Beseeküpsised steviaga
Autor: Paula Särekanno

Suus sulavad õhulised küpsised on hea viis n-ö kõigevabalt maiustada. Küpsised seisavad kuivas kohas toatemperatuuril kaua, seega saab neid suuremas koguses varuks valmis teha.

Beseeküpsised steviaga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Pavlova mangopüree ja vaarikatega
Autor: Britt Paju

Pavlova mangopüree ja vaarikatega

Vaata retsepti Retseptiveebist!