Ideaalne hiliseks hommikusöögiks!

Britt Paju retsepti leiad Retseptiveebist!

Munavormid nõgesega

Maitsvad prantsuspärased vormikesed (œufs cocotte) sobivad nautimiseks niisamagi, aga soovi korral võid pärast küpsetamist tõsta vormidesse ka soola- või suitsulõhe tükikesi.
Munavormid nõgesega

Vaata Mari-Liis Iloveri retsepti Retseptiveebist!

Nostalgiline munavõi


Munavõi sai me lemmikuks juba kaugel nõukaajal ja seda armastatakse tänapäevaseski Eesti köögis. Munavõi võiks laual olla igal pühapäevahommikul. Samuti on seda hea valmistada, kui pühadest keedetud mune üle jääb.
Nostalgiline munavõi


Lia Virkuse retsepti leiad Retseptiveebist!

Huevos rancheros


Mehhiko “rantšomune” valmistati nende sünnimaal algselt hiliseks toekaks hommikusöögiks. Tänapäeval võib seda maitseküllast einet süüa igal ajal, kui on isu millegi eriti hea järele! Koostisosi on parasjagu palju, aga kõik kokku moodustab võrratu koosluse.

Huevos Rancheros

Mari-Liis Iloveri retsepti leiad Retseptiveebist!

Munapilved

Kui sa pole sellisel vahval moel veel muna küpsetada proovinud, siis nüüd on selleks õige aeg!
Munapilved

Mari-Liis Iloveri retsepti leiad Retseptiveebist!

Lumepallisupp

Midagi magusat?
Lumepallisupp

Britt Paju retsepti leiad Retseptiveebist!

Kuumsuitsukalasalat munaga


Isesuitsutatud kala maitseb muidugi selles nõukanostalgilises salatis parim, suitsumaitse on siis tugevam. Kindlasti saab valida ka poes müüdavate suitsukalade vahel – eri kaladega jääb maitse üsna erinev.

Suitsukalasalat

Lia Virkuse retsepti leiad Retseptiveebist!

Pirukad muna, salaami ja juustuga


Pirukad, mis on otsekui prae eest!

Šampinjonid pesto ja vutimunaga
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid