Jamie Foxxil on päris oma Brown Sugar Bourbon. “Kes proovib, juurde soovib,” kinnitab Foxx. Eksperdid on nõus — Brown Sugar Bourbon on valitud kaks korda maailma paremini maitsestatud viskiks.

Vampiirijooki ka — Ian Somerhalder ja Paul Wesley, kõige rohkem tuntust kogunud Vampiiripäevikute sarjast, kus nad mängisid vendasid, tõid kümneaastase pika ja põhjaliku tootearenduse tulemusena turule Brother`s Bond Bourboni. Tuludest osa annetavad nad mahefarmidele, toetades sel viisil võitlust kliima soojenemisega.

Drake on seganud kokku kahe, kolme ja nelja-aastased burboonid, lisanud täpselt õige koguse magusust, suitsu ja kaneeli ning nimetanud oma uhke segu Virginia Black American Whiskeyks.

David Beckham tuli juba 2014.aastal välja oma Haig Clubiga ja sellest on saanud rahva suur lemmikviski.

Kendall Jenner armastab tekiilat ja tahab seda ka teistega jagada, nii sündis 818 Tequila, mis hakkas auhindu kokku koguma kohe vahetult pärast tehasest välja saamist.

Eva Longoria Casa Del Sol tekiilat valmistab Mehhikos peamiselt naistest koosnev tiim.

NBA superstaar LeBron James lõi käed Diego Osorioga ja sündis Lobos 1707 Tequila and Mezcal, mille tootmiseks kasutatakse samu tammevaate, mida Osorio oma kuulsate jookide valmistamiseks juba 16ndast sajandist alates kasutab. Kossuässal õnnestus ühele mängule oma pudelike isegi kaasa smugeldada ja fännid muidugi märkasid:

Adam Levine ja Behati Prinsloo puuviljane agaavitekiila Calirosa Tequila saab oma iseloomuliku roosa värvi sellest, et istub 30 päeva punase veini vaatides. “Tekiila toob inimesed kokku”, teatas Prinsloo.

Ka Justin Timberlake on otsustanud, et justnimelt tekiila on see jook, mis temal jala tatsuma paneb. Sauza 901 Tequila on super-premium 100% agaaviretsept — no kahtlemata toob selline klõmakas hea tuju.

Ryan Reynolds, stiilne mees, pakub peent džinni — Aviation Gin. “Ma olen proovinud kõiki gin`e maailmas ja Aviation on ilma igasuguse kahtluseta neist parim. Ühtlasi — ma tõesti ei soovita mitte kellelgi proovida kõiki gin`e maailmas,” tutvustab naljamees oma toodangut.

Ka viin on väga populaarne toode, mida kuulsused brändida tahavad. 50 Centi Effen Vodka on väidetavalt parim puhtalt shotina, Diddy puuviljane Ciroc Vodka turu üks peenemaid, Channing Tatum tegi oma Born and Bred American Craft Vodka kartulitest ning Robert De Niro kasutab VDKA 6100 koostisosadena parimat toorainet Uus-Meremaalt. Kate Hudson on maitsestanud oma King St. Vodka kerge vanilliga.

Bruno Mars on aga hoopis rummimees ja naudib mõnusaid rütme omaenda pehme ja mõnusa joogi saatel.