30 minutit ja valmis! Kiired road argiõhtuteks, kui köögis toimetamiseks rohkem aega ja jaksu pole
(3)Lõhefilee porgandi-kõrvitsapüreega
Maitsev kõhutäis, millest saavad osa ka pere kõige pisemad. Kalanahk jääb pärast praadimist mõnusalt krõbe ning pakub mudilastele suurt rõõmu.
Vaata Paula Särekanno retsepti Retseptiveebist!
Grillitud antrekoot maitsevõiga
Liharoogade valmistamiseks ei pea alati kuluma tunde. See on ehe näide, et ka vaid poole tunniga võid valmistada hõrgu antrekoodi. Kasuta viimaseid grillilmasid hästi ära!
Britt Paju antrekoodiretsepti leiad Retseptiveebist!
Lillkapsa-brokoligratään
Juustune gratään on tänu kapsastele kerge, teisalt tänu juustule ja munadele parajalt toekas. Ühesõnaga täiuslik!
Mari-Liis Iloveri kapsagratääni retsept on olemas Retseptiveebis!
Ahjus küpsetatud lihapallid mozzarella ja lehtkapsapestoga
Lihapallid armastavad ürte, seekord annab lisamaitset aga erkroheline lehtkapsapesto ning lisaks sellele järelküpsevad lihapallid ahjus tomatikastmes ja mozzarella-katte all.
Tuuli Mathisen õpetab lihapalle tegema Retseptiveebis!
Ühepotipasta koorekastmes kanaga
Ühepotipastad ei kandideeri küll autentsete pastaroogade nimetusele, aga mõnusaks mugavusroaks on igal juhul. Ja lihatükid jäävad sellises pastaroas palju pehmemad. Vali vaid piisavalt suur ja kõrgete äärtega pott või pann, kuhu kogu see häädus korraga podisema mahub.
Tuuli Mathiseni retsepti leiad Retseptiveebist!
Ramen-supp kanafilee, nuudlite, muna ja brokoliga
Aromaatse leeme jõud on kausisupi hea maitse võtmeks. Kodusele kanapuljongile saad maitselisa anda sojakastme, riisiäädika ja seesamiõliga.
Tuuli Mathiseni ramen-supi tegemisõpetus on üleval Retseptiveebis!
Kõrvitsarisoto kitsejuustuga
Kaunilt kollane ja kreemine riisiroog kõrvitsast. Täpiks i-peal on kitsejuust.
Vaata retsepti Retseptiveebist!
Koorene kana-porru-seenepirukas
Võiselt krõbedate lehttainaruutude all paksus koorekastmes olev tasakaalus maitsetega tagurpidi pirukas. Täidis on nii kreemjas, et taina rabedus saaks rikutud, kui pirukat õigetpidi teha. Kõrvale paku rohelist salatit. Vajad 1,5-liitrist kandilist või ümmargust ahjuvormi.
Rita Osa pirukaretsepti leiad Retseptiveebist!
Suitsukanasalat
Seda suitsukanasalati retsepti kiidetakse alati! Ja jätke meelde — ohtralt majoneesi, ja just Hellmann’si oma.
Vaata lähemalt Retseptiveebist!
Gnocchi’d hernepesto ja lõhega
See kaunis roheline roog toob kevade kohe lähemale! Kasutades juba valmis pestot valmib roog eriti lihtsalt.
Dagris Punderi retsept on üleval Retseptiveebis!