• Ilmateade
  • Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Delfi Lood
  • Uudised
  • Retseptid
  • Nädalamenüü
  • Retseptiveeb
  • Podcastid
Retseptid
29.08.2023, 11:15

RETSEPT | Hitihoiatus! Pehme, kohev ja mõnusalt juustune suvikõrvitsasai — valmib tunniga ja pärmi vaja ei lähegi!

 (3)

Suvikõrvitsauputuse ajal lähevad käiku kõik võimalused, et seda mahedamaitselist köögivilja võimalikult paljudes roogades ära kasutada. Isuäratavaks juustuseks ringiks keeratud pirukas on selleks kindlasti üks maitsvamaid mooduseid. Kohev pirukas valmib pärmita, nii — et kerkimisajaga pole tarvis arvestada.

Retsept ja foto: Mari-Liis Ilover
Juustune suvikõrvitsasai
Juustune suvikõrvitsasai
FOTO: Mari-Liis Ilover

Kui pirukaisu peale tuleb, kulub tunnike ja saadki naudingutesse sukelduda! Pirukas on parim küpsetamise päeval. Kui aga tõepoolest peaks kauemaks jaguma, kata see kuivamise vältimiseks rätikuga ja hoia toatemperatuuril.

Kommenteeri Loe kommentaare (3)
Delfi
Jaga
Kommentaarid
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • Privaatsussätted
  • © 2023 Delfi Meedia AS
  • info@delfi.ee