Mis teeb siis ikkagi Panzani uue pastasordi Selezione Di Chefi niivõrd eriliseks, et see on võitnud mitte ainult paljude hobikokkade, vaid ka peakokkade südamed?
• See on valmistatud kvaliteetsest durumnisujahust. Pastast teeb hea pasta ennekõike ikkagi hea nisujahu. Kas teadsite, et maailmas on koguni ligikaudu 500 erinevat nisusorti? Selles valguses on vast hea teada, et Panzani pasta on valmistatud ikkagi 100% kvaliteetsest kõvanisujahust.
• Toodetud värsketest munadest. Panzani uus itaaliapärase nimega pastasort sisaldab muu hulgas 10% värskeid mune.
• Enneolematu maitse. Suuresti tänu eelmisele punktile maitsevad Selezione Di Chefi pastad väga autentselt – justnagu värske pasta. Tihke ja suus sulav tekstuur on selgelt boonuseks, mis aitab maitseelamuse saamisele ainult kaasa.
• Lihtne valmistada. Olgem ausad – omal käel värske pasta valmistamine võib tuua kaasa tohutu peavalu. Eriti kui ei ole pastatainast varem ise valmistanud ja pastamasinaga veel nii hästi sina peal. Uus Panzani pastasort teeb pastavalmistamise imelihtsaks. 10–12 minutit keeduvees ja tulemus on mõnus al dente.
• Restoranikvaliteet. Kui kõik eelnevad punktid kokku arvestada, pole ime, et pastat soovitavad lisaks paljudele kodustele hobikokkadele ka restoranide peakokad. Muuseas, koguni 3/4 peakokkadest arvab, et see on täpselt sama hea kui värske pasta.

Mis siis muud, kui proovi ise järele! Panzani uue tootesarja leiad jaekaubandusest üle Eesti. Miks mitte katsetada alustuseks mereanni-farfalle’ga? See siidjalt kreemjas mereannipasta viib keele alla kogu perel.
RETSEPT: mereanni-farfalle
Kogus: neljale


Koostisosad:

• 1 kg sinikarpe

• 1 spl oliiviõli

• 1 sidrun

• 100 g kooritud krevette

• 6 spl toidukoort

• paar vart värsket murulauku

• värskelt jahvatatud pipar


Valmistamine

1. Pese sinikarbid ja prae need kõrgel kuumusel oliiviõlis. Kohe, kui karbid on avanenud, eemalda need kuumuselt. Seejärel võta avanenud karpidest sisu välja ja pane kaussi.

2. Keeda
farfalle
’d suures potis keevas soolavees.

3. Pigista sidrunist kogu mahl välja ja sega see kokku sinikarpide, krevettide ja toidukoorega. Lisa pipar.

4. Kurna
farfalle
’d kohe, kui need on valmis, ja pane need kaussi ootele. Lisa ka teised koostisosad ja sega. Haki peale murulauk. Serveeri kohe!
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid