Dr Youn kinnitab, et see põnev nipp tõesti töötab, sest sellel on teaduslikult tõendatud põhjus: pähklivõi sisaldab trüptofaani, mis on rahustava toimega ja mida kasutataksegi kerge unetuse raviks. Pähklivõi aitab rahuneda ka siis, kui närvid on läbi. Kõrge magneesiumisisaldus (180 milligrammi) muudab maapähklivõi närvide jaoks ideaalseks toiduks stressiolukorras ja vaimse koormuse (nt eksami) ajal.

Kui maapähklivõi su lemmikute hulka ei kuulu, aga magada ikka tahaks, proovi siis salatilehtedest valmistatud teed, mis väidetavalt sekundipealt hea une toob!

Häid nippe on tohtril jagada teisigi. Kõhupuhituse leevendamiseks soovitab tohter juua iga päev kaks kruusitäit piparmünditeed — see aitab seedesüsteemis asjad uuesti liikuma panna ning puhitust tekitavatest gaasidest kiiresti vabaneda.

Kolmas nipp, mis paljudele üllatusena tuleb, on seotud iiveldusega. Kui kõhus hakkab keerama ja tekib tunne, et nüüd tuleb kõik välja, mis enne sisse söödud sai (no näiteks pikal autosõidul või loksuvas laevas), tõsta nina juurde piirituslapp ja nuusuta seda. Apteekides on müügil alkoholilapid, mille otstarve on peamiselt süstikoha desinfitseerimine, aga mida saab kasutada ka muude pindade puhastamiseks. Ja nagu dr Youn väidab — ka oksendamise ära hoidmiseks. Lapikestes sisalduva isopropüülalkoholi nuusutamine aitab kerget kuni mõõdukat iiveldust kiiresti leevendada.