Põks on tõeliselt stiilne rannabaar, mis on ehitatud 1988. aasta nõukogudeaegsesse matkabussi ja sobib suvisesse Pärnu randa sama hästi nagu piparmünt Mojitosse. Just mõnusalt jahedaid jooke ja kuumi suutäisi pakub Põks neile, kes armastavad rannaliiva pehmet puudutust oma varvaste vahel ning tahavad nautida suve kulgemist nagu puhkust, mis ei lõppe.

Kui soovid saada kuninglikku maitseelamust, siis Sushi King on kindlasti restoran, millega peaksid tutvust tegema. Sushi King pakub hea kvaliteediga äärmiselt mitmekesist valikut Jaapani kõige populaarsemast hõrgutisest, mis on juba ammu meie kõigi südamed vallutanud. Lisaks leiad menüüst ka mitu omapärast burgerit, kergeid suppe ja ka värskusest pakatavad kausid on loomulikult esindatud.

Kui tunned, et üks maitsev ja toitev eine ei tohiks olla üheotsapilet söögikoomasse, siis on viimane aeg saada sõbraks Poke Kingi kaussidega, mis on täis värsket head ja paremat ning täidavad sind uue energiaga. Seega pole ime, et kausid (või õigemini nende sisu) on viimasel ajal niivõrd populaarseks saanud.

Kui oled end kunagi tabanud mõttelt, et tahaks teada, kuidas maitsevad värvid, siis KAUSS on ilmselt koht, kust alustada. Iga kauss KAUSIS on nagu omaette kunstiteos, mida kõigepealt süüa silmade ja pärast suuga. Kuigi kausid pakuvad lõputuid võimalikke kombinatsioone värvide ja maitsetega, on kanakauss alati heaks ja turvaliseks valikuks, kuid seiklushimulised võivad teha katset näiteks viigimarja-avokaadokausiga.

Eesti tänavagurmee ja käsitööburgeri revolutsiooni üks pioneeridest on lõpuks saabunud Pärnusse, et jagada enda põnevaid retsepte ja roogi ka suvepealinna asukatega. Uulitsa üheks vaieldamatuks eeliseks on nende oskus kombineerida klassikalist uuega, mis tähendab, et Uulitsa menüüst lihtsalt pole võimalik tüdineda. Nad muide ise ka hoiatavad, et nende burgerid tekitavad sõltuvust.

Kellele ei meeldiks vaadata oma taldrikule ja avastada sellelt tükike Ameerikat. Mack Bar-B-Que toob klassikalise Ameerika toidukultuuri sinuni selle kõige ehedamal ja originaalsemal kujul, alustades pitsadest ja burgeritest, lõpetades teravas kastmes kanatiibade ja barbeque-kastmes ribidega. Eks ole ilmselge, miks seda kööki terves maailmas nii palavalt armastatakse.

Kolm Tilli on üks nendest restoranidest, kus paari hakkaja inimese unistus on muutunud reaalsuseks – pakkuda mõnusas atmosfääris suurepärast tänavatoitu toredatele inimestele. Seda personaalset paradiisi on võimalik nüüd ka Pärnus kogeda ja kõik põnevad pitsad, mida menüüst leida võib, saab heas seltskonnas järele proovida.

Ideaalis võiks iga toidukord olla elamus, kuid mis siis, kui kõht on juba täis, aga tahaks ikka midagi head? Siis polegi muud, kui valida endale Väikese Kuuba menüüst mõni mõnus kokteil ja seda limpsides unustada kõik oma maised mured. Lõppude lõpuks, mis võiks olla lõbusam kui enda lemmik-Mojito maitse välja selgitamine?