Festivali lõppedes autasustatakse parimaid foodtrucke kahes nominatsioonis — parim disain ja parim söök. Võitajd selgitab välja publik, kes saab oma lemmikute eest kohapeal hääle anda. Mõlemal päeval toimub samuti ühe kilogrammise retroburgeri söömise võistlus.

Festivali avalike suhete juhi Reno Hekkonensi sõnul näitas eelmisel aastal esmakordselt nii suurelt toimunud üritus, et inimesed on väga teadlikud tänavatoidu trendidest ning huvitatud uutest maitsekogemustest. “Sel aastal kogume lauluväljakule hetke huvitaivamad ja parimad tänavatoidu pakkujad nii meilt kui lähiriikiest,” lisas Hekkonens.

Täpne kontsertprogramm ja kogu osalejate nimekiri avalikustatakse lähiajal.

Vastavalt valitsuse tänasele otsusele kehtestada alates 9. augustist uued külastatavuse kontrolli piirmäärad, teatab korraldaja, et üritusele sisenedes tuleb esitada viiruse läbipõdemise tõend, immuunustõend või kohapeal tehtud negatiivse kiirtesti tulemus. Sellest on vabastatud kuni 18-aastased, kuna neil pole olnud piisavalt aega vaktsineerimiseks. Ka uute reeglitega saab Tallinn Food Truck Festivalil korraga viibida kuni 12 tuhat väravas kontrolli läbinud külastajat.