Kas teadsid, et 18. juunil tähistatakse rahvusvahelist sushi-päeva? See mõnus ja kindlasti maitsev traditsioon sai alguse 2009. aastal ning loomulikult ainult ühe eesmärgiga, et ülistada seda eksootilist delikatessi ning julgustada kõiki, kes veel sushiga sõbrad ei ole, esimest proovi tegema. Ei maksa aga unustada, et iga päev aastas on hea päev, et see sushi'le pühendada, sest olgem ausad, sushi maitseb suurepäraselt ega muutu kunagi igavaks. Tartus hoolitseb Sushi City selle eest, et parima kvaliteediga sushi sulle alati kiiresti ja mugavalt kättesaadav oleks ja et ükski päev ei peaks ilma sushi'ta mööduma.

Elus on väga vähe olukordi või muresid, mida ei saa lahendada mõne valikuga Pagaripoiste menüüst, ükskõik, kas sul on raske päev ja vajad väikest ampsu magusat või oled hiljaks jäämas sünnipäevale ja avastad, et oled unustanud tordi osta. Olles asutatud 1995. aastal, on Pagaripoisid hoolitsenud juba pikka aega selle eest, et eestlaste kulinaarsed vajadused saaksid alati lahendatud kiirel ja professionaalsel tasemel. Eriti mugavaks teeb aga elu see, et nüüd saad kõik koogid, kringlid ja muud hõrgutised endale mugavalt kohale tellida. Kas pole mitte tore see 21. sajand?

Kas teadsid, et 2006. aastal tegi KFC Nevada kõrbesse hiiglasliku pildi enda asutajast ja maskotist Colonel Sandersist? Tegemist oli ühe esimese reklaamiga, mida oli võimalik näha ainult kosmosest vaadates või siis satelliidipiltidelt. See paneb aga mõtlema, kelle tähelepanu nad sellega küll püüda üritasid. Ehk saab just huvi ja armastus KFC fantastilise kana vastu põhjuseks, miks tulnukad kunagi maad külastavad? Selleks aga, et külastada KFC-d Tasku keskuses, ei ole vaja õnneks kosmosesse minna.

Kolme koka asutatud pererestoran Spargel on ehe näide olukorrast, kus omavahel kohtuvad kõrgeima kvaliteediga tooraine, pikaajaline kogemus ja suurepärane teeninduskultuur. Seega kui soovid hellitada enda kõhtu ja maitsemeeli millegi eriti heaga, on Spargel see restoran, mis sinu nälja kustutab.

Pallase Kohviku kulinaarsed kunstiteosed ja kodused toidud võidavad su südame ilmselt juba pärast esimest külastust, kuid Pallase Kohvik pakub lisaks maitsvale kõhutäiele ka midagi vaimule. Nimelt paitab kohvik su meeli maitseka ja kunstipärase atmosfääriga, milles enda maitsvaid roogi nautida.

Jaga
Kommentaarid