Hommikusöök

Kaling hoiab hommikuti asjad lihtsana: kolmel-neljal hommikul nädalas on hommikusöögiks roheline smuuti spinati, banaani, lehtkapsa, õuna, kurgi, selleri ja kookosveega. Teistel päevadel naudib ta mehhikostiilis hommikusööki, kus on kindlasti esindatud munad.

Lõuna

"Lõunasöögi ajal meeldib mulle oma isudele järele anda. Ma ei naudi lõunaks salati söömist," tunnistab naine. Keskpäevane toit on Kalingu jaoks päeva suurim ja kaloririkkam. See võib tähendada sushit, kalkunivõileiba või grillib ta steiki või tandoorikana. Kuigi lõunasöök on tavaliselt toekas, ei meeldi talle liiga palju süsivesikuid tarbida. "Ma ei söö suurt kausitäit pastat, sest vastasel juhul jään ma kohe magama," räägib Kaling.

Vahepala

Kui toidukordade vahel nälg näpistab, haarab ta pähklite või šokolaadinööpide järele: "Kell neli söön ma suhkrut."

Õhtusöök

Tema õhtusöök on kergem ja kiirem ja Kaling valmistab selle pärast seda, kui ta tütar magama on läinud. Ta jälgib, et süsivesikuid oleks vähe ja tihti jõuab taldrikule kala. Populaarseks õhtusöögiks tema kodus on ka kanakarri lillkapsariisi või tavalise riisiga, millel lisandiks salat.

Õhtu lõpetab alati magus asi, see sõltub sellest, mida kodus parasjagu olemas on. "Ma söön alati magustoitu. See pole läbiräägitav," räägib Kaling.

Allikas: Women's Health Magazine