24.06.2021, 10:15
Mida teha grillpeost üle jäänud liha ja šašlõkkidega? Lihaekspert annab nõu, milliseid uusi roogi neist valmistada
(4)Suveõhtu grilliõhtutega, kuid eriti jaanipäevaga, käivad kaasas rikkalikud grillisöömad ja sageli võib juhtuda, et toitu varutakse ja valmistatakse korraga rohkem, kui jõutakse ära süüa. Alles jäänud hõrgutised sobivad suurepäraselt ka kasutamiseks järgnevate päevade toidukordade valmistamisel. Näiteks rikkaliku grilliõhtu lihajääke on võimalik ära kasutada nii suppide, pastaroogade kui ka salatite koostises, tuues lauale lemmikud maitsed üllatavas kuues.
FOTO:
Üldjuhul, kui valmis lihatoode on ööseks jäetud sooja tuppa, kus on üle 20 kraadi, siis ega see suure tõenäosusega kõlba enam järgmisel päeval süüa. Kui aga läbi küpsetatud lihatoode on peale valmimist pandud külmkappi, siis kõlbab seda lähipäevil veel süüa. Vaata, mida valmisküpsetatud lihast valmistada!
Oled juba tellija?