22.06.2021, 08:15
Peakoka maitsed: Carina-Elisabeth Hade kõhusõbralik jaanipäevamenüü — mitut sorti värsket salatit, suvikõrvits ja magushapud sidrunikoogikesed
Carina-Elisabeth Hadet (23) tunnustati möödunud aastal Parima Noorkoka tiitliga ning alates selle aasta kevadest toimetab ta pealinna tuiksoonel Rotermannis Platzi peakokana. Täna jagab ta Oma Maitsega oma suviseid maitseid ja õpetab nii mõnegi hea nipi šašlõkkide valmistamiseks, krevettide grillimiseks ja värskete salatite elavdamiseks.
FOTO:
Noor peakokk räägib, kuidas valmistada täiesti lollikindlat šašlõkki, mida ei õnnestu isegi kõige suuremal grillivõhikul kuivaks küpsetada ja õpetab, mis nippidega viia oma kodune värske salat täiesti uuele tasemele. Krevettide grillimiseks on tal samuti kohe päris mitu head nõksu!
Oled juba tellija?