RETSEPTID | Mammud koogi peal ja sees! Proovi šokolaadikooki, kräsupead ja eriti lihtsat plaadikooki värskete ja mahlaste murelitega
Suve hakul saabuvad meie poodidesse tumepunased murelid. Suured, läikivad ja mahlast nõretavad. Esialgu on need müügil hingehinnaga, kuid suve edenedes kannatab mureleid osta juba terve kastiga. Suurepärane külakostiks või terveks nädalavahetuseks perele nosimiseks. Murelid sisaldavad palju antioksüdante ja ohtralt kaaliumi. Paljud maratonijooksjadki kasutavad taastumiseks just mureli- või kirsimahla.
Kookosekook murelitega saab kohev ja mahlane ja kõigele lisaks on seda ka ülilihtne valmistada!
Kindlasti mäletate lapsepõlvest seda tunnet, kui viskasite värskele heinamaale pikali ja vaatasite möödasõitvaid pilvi ning mõtlesite, et kui kohevad ja maitsvad need on. Ja vot see “Kräsupea” on täpselt justkui kohev pilv, mis on murelipõõsa teie peolauale sõidutanud!
Rikkalikult tummine toorjuustu-šokolaadikook murelitega paneb mõmisema viimase kui sööja! Kõrvale sobib ideaalselt üks espresso!