26.05.2021, 19:25
RETSEPT | Toit, mis pakub külma ja vihmasesse päeva pisutki lohutust: pikalt haudunud veisepõsk punase veini ja apelsinimahla kastmes
Veisepõsk on uus filee ja kõik teadlikud lihasõbrad otsivad üksmeelselt veisepõske. Leiab seda eelkõige turgudelt. Tõsiselt tööd saanud lihas on tugev ja sidekudedest kirju, aga vaatamata või pigem just tänu sellele saab pikalt haudunud veisepõsest väga maitsva slow-cooking-roa.
FOTO:
Veisepõse valmistamise jaoks varu pisut kauem aega, aga usu, tulemus on seda väärt. Pikalt haudumine muudab liha suus sulavalt pehmeks. See on just selline toit, mida sellisel külmal vihmapäeval vajad, kui on tunne, et päike enam üldse kunagi välja ei tulegi!
Oled juba tellija?