10.05.2021, 14:30
Õhtusöök poole tunniga: ahjuspargel rabarberivõi ja lõhega, kõrvale krõmpsuta marineeritud sparglit
(4)Just praegu on asparaagusevõrsed hullutavalt õrnad ja krõmpsuvad. Sparglit ostes eelista eestimaist — pikal transpordil kaob väärtusest palju. Vali sparglipunt, mis on roheline ja prink, tippudel ninad uhkesti püsti.
FOTO:
Eriti kevadine õhtusöök ahjuspargel rabarberivõi ja lõhega valmib ahjus alla poole tunni. Kui rabarberivõid jääb üle, anna seda kausikeses lauale, et kuuma kartuli peale tõsta. Rabarberivõid on mõnus ka röstsaia ja croissant’i peale määrida.
Oi kui maitsvad on just marineeritud sparglid! Proovi kindlasti! Valgeveiniäädikaga marineeritud krõmpsud varred valmivad külmikus nädalaga.
Oled juba tellija?