Tootjad ja maaletoojad said kolme kuu jooksul esitada oma tooteid meie Oma Maitse Lemmiku valimise konkursile. Oma Maitse toimetus koos tunnustatud toiduajakirjanike ja -blogijatega maitses, nuusutas, küpsetas ja hindas kõiki võistlusele esitatud tooted Toiduakadeemias toimunud lõppvõistlusel ja valisime välja finalistid ja võitjad 21s kategoorias. Lisaks maitsele hindasime ka pakendeid, toidu koostist ja tervislikkust. Vaata, kuidas žürii päev välja nägi:


Lisaks žürii hinnangutele tahame teada ka rahva arvamust ja kutsume kõiki üles hääletama oma lemmikute poolt. Tule anna oma lemmikule häält siit: omamaitse.ee/lemmik

Kõikide hääletajate vahel loosime välja köögitarvikute komplekti Fiskarsilt, millesse kuulub ümbertöödeldud terasest valmistatud All Steel pure sarja pann (28cm), suur kokanuga, juurviljanuga ning kaheosaline suur lõikelaud. Komplekti väärtus on 190 eurot.

Tänavused parimad toidutooted kuulutame välja maikuu Oma Maitse ajakirjas ja omamaitse.ee lehel alates 5.05.2021. Rahvahääletuse tulemused avaldame samuti mais omamaitse.ee lehel.